TÜV NORD -sertifikaatti

TÜV NORD -sertifikaatti

TÜV NORD kansainvälisenä sertifiointipisteenä

TÜV NORD sertifioi CMSE® - Certified Machinery Safety Expert -koulutuksen kansainvälisenä sertifiointipisteenä. TÜV NORD valitsee 40 kysymystä, joihin osallistujien on vastattava viimeisenä koulutuspäivänä. TÜV NORD myöntää vastaavan sertifikaatin, kun osallistuja on saanut 80 % maksimipisteistä.

TÜV NORD koetulokset

Pilz lähettää koetulokset osallistujille, kun TÜV NORD on julkistanut ne. Osallistujat, jotka eivät läpäisseet koetta, voivat uusia sen myöhempänä ajankohtana. Ajankohta riippuu saatavuudesta ja opiskelija, Pilz ja TÜV NORD sopivat sen yhdessä. Kun opiskelija on saanut tiedon kokeen läpäisystä, hänellä on oikeus käyttää titteliä CMSE® Certified Machinery Safety Expert. Osaaminen koneturvallisuuden alalla todistetaan TÜV NORD -sertifikaatilla.

TÜV-NORD-sertifikaatin uusiminen

TÜV NORD edellyttää, että sertifiointi on uusittava neljän vuoden välein. Tätä varten henkilön on osallistuttava yksipäiväiseen täydennyskoulutukseen, jossa käsitellään muutokset turvallisuusmääräyksiin ja -standardeihin, kansainvälisesti tunnustetut menetelmän ja uudet turvallisuusteknologiat. Pilz ilmoittaa, kun sertifikaatti on vanhenemassa. TÜV NORD myöntää sertifikaatin myös uusinnasta.

TÜV NORD todistaa menestyksesi

TÜV-NORD-sertifikaatti todistaa osaamisesi koneturvallisuuden alalla. Koska kyse on kansainvälisesti tunnustetusta sertifikaatista, voit edistä sillä uraasi ja asemaasi alalla.