Impressum

Pilz GmbH & Co. KG
Felix-Wankel-Straße 2
73760 Ostfildern

Puh:            +49 711 3409-0
Faksi:         +49 711 3409-133
Sähköposti: info@pilz.de

Yritysmuoto

Pilz GmbH & Co. KG, Ostfildern
Stuttgartin kaupparekisteri: HRA 210 893

Yhtiömies Peter Pilz GmbH, Ostfildern
Stuttgartin kaupparekisteri: HRB 210 612

Y-tunnus: DE145355773

Yrityksen johto

Susanne Kunschert
Thomas Pilz

 

Toimitus
CMSE® Global Organisation
Cork Business and Technology Park,
Model Farm Road, Cork
Ireland


Yhteystiedot
Puh.:          +353 21 4346535
Faksi:         +353 21 4804994
Internet:       www.cmse.com
Sähköposti: admin@cmse.com

Kaikki Pilz-verkkosivuilla esitetyt henkilöt kieltävät nimenomaisesti tietojensa kaupallisen käytön ja julkaisun tietosuojalain mukaisesti.


Vastuuvapauslauseke:
CMSE® - Certified Machinery Safety Expert tai kolmannet osapuolet ovat huolellisesti tarkastaneet tällä verkkosivulla julkaistut tiedot. CMSE® - Certified Machinery Safety Expert ei vastaa sivustossa julkaistujen tietoja oikeellisuudesta ja täydellisyydestä (koskien erityisesti hintatietoja). Pidätämme oikeuden muuttaa tietoja koska tahansa. Jos sivustolla viitataan kolmansien osapuolten sivustoihin (linkit), emme vastaa ko. sivustojen sisällöstä. Jos siirryt linkkien avulla muille sivustoille, teet sen omalla vastuulla. Vakuutamme, että emme käytä tällä sivustolla ilmoitettuja sähköpostiosoitteita epätoivotun sähköpostimainonnan (ns. "Spam") lähettämiseen.

Tekijänoikeus:
Sivuston tekijöiden laatima ja tällä sivustolla julkaisema sisältö on suojattu tekijänoikeuslailla. CMSE®-sivustot voivat sisältää kuvia, joiden tekijänoikeudet ovat kolmansien omaisuutta. Tämän sisällön tekijät eivät ole tietoisesti käyttäneet tekijänoikeussuojattua materiaalia ilman vastaavaa lupaa. Tekstit, kuvat, grafiikat, äänitiedostot, animaatiot, videot ja niiden esitys CMSE®-sivustolla on suojattu tekijänoikeuslailla ja muilla immateriaalioikeuksilla. Näitä kohteita ei saa kopioida kaupallisiin tarkoituksiin eikä levitystarkoitukseen eikä niitä saa muuttaa tai julkaista toisella sivustolla. Sivuston tai sen sisällön kopioiminen ilman CMSE® - Certified Machinery Safety Expert Global Organisationin lupaa on kiellettyä. Jos havaitset tekijänoikeusrikkomuksen, pyydämme ilmoittamaan siitä meille. Tekijänoikeusrikkomuksen yhteydessä ryhdymme välittömästi tarvittaviin toimenpiteisiin sisällön poistamiseksi.

Lisenssit:
CMSE® Global Organisation pyrkii tarjoamaan innovatiivisen ja informatiivisen sivuston. Toisaalta CMSE® - Certified Machinery Safety Expert Global Organisation on suojattava immateriaaliomaisuutensa, mukaan lukien patentit, tavaramerkit ja tekijänoikeudet. Huomaa siksi, että tämä sivusto ei ole lupa käyttää CMSE®-yritysten tai kolmannen osapuolen immateriaaliomaisuutta.


Palautteesi auttaa meitä parantamaan tietoja ja palvelua. Lähetä kommenttisi osoitteeseen admin@cmse.com