Kolofon

Pilz GmbH & Co. KG
Felix-Wankel-Straße 2
73760 Ostfildern

Telefon: +49 711 3409-0
Telefax: +49 711 3409-133
E-mail:  info@pilz.de

Retsform

Pilz GmbH & Co. KG, Ostfildern
Handelsregisteret ved byretten i Stuttgart: HRA 210 893


Komplementarselskab Peter Pilz GmbH, Ostfildern
Handelsregisteret ved byretten i Stuttgart: HRB 210 612

Momsnr.: DE145355773
 

Ledelse

Susanne Kunschert
Thomas Pilz

 

Redaktion
CMSE® Global Organisation
Cork Business and Technology Park,
Model Farm Road, Cork
Irland


Kontakt
Tlf.:        +353 21 4346535
Fax:      +353 21 4804994
Internet: www.cmse.com
E-mail:  admin@cmse.com

 

Alle personer, der nævnt på Pilz' webside, afviser udtrykkeligt enhver form for kommerciel udnyttelse og videregivelse af data jf. § 28 i loven om databeskyttelse.
 

Ansvarsfraskrivelse:
De informationer, der er offentliggjort på dette websted, er omhyggeligt undersøgt og kontrolleret af CMSE® - Certified Machinery Safety Expert eller tredjepart. CMSE® - Certified Machinery Safety Expert er ikke ansvarlige for, at informationerne på dette websted (især prisoplysninger) er korrekte og komplette. Alle informationer kan altid ændres. Når vi henviser til tredjeparters websteder (links), påtager vi os ikke ansvaret for indholdet af de pågældende websteder. Hvis du går til tredjeparters websteder via links, gør du det på eget ansvar. Vi erklærer endvidere udtrykkeligt, at vi ikke anvender e-mail-adresser, som er angivet på dette websted, til at tilsende uønsket reklame via e-mail (såkaldt "spam").

Ophavsret:
Indholdet og de værker, der udarbejdes af de ansvarlige for webstedet og stilles til rådighed på dette websted, er underlagt tysk ophavsret. CMSE®-websteder kan indeholde billeder, hvis ophavsret tilhører tredjepart. De personer, der har forfattet dette websted, har ikke forsætligt anvendt og offentliggjort ophavsretligt beskyttet materiale uden de relevante tilladelser. Tekst, billeder, grafik, lyddokumenter, animationsfiler, videofiler og deres placering på CMSE®-webstedet er underlagt ophavsretten og andre intellektuelle ejendomsrettigheder. Disse objekter må ikke kopieres til kommercielle formål eller distribution og må ikke ændres eller offentliggøres på andre websteder. Enhver kopiering af siderne og deres indhold uden skriftlig accept fra CMSE® - Certified Machinery Safety Expert Global Organisation er forbudt. Hvis du får kendskab til en overtrædelse af ophavsretten, beder vi dig informere os om dette. Hvis vi får kendskab til sådanne lovovertrædelser, træffer vi straks de nødvendige foranstaltninger for at fjerne det pågældende indhold.

Licenser:
CMSE® Global Organisation bestræber sig på at tilbyde et innovativt og informativt websted. CMSE® - Certified Machinery Safety Expert Global Organisation er nødt til at beskytte deres intellektuelle ejendom, inklusive deres patenter, varemærker og ophavsrettigheder. Vær derfor opmærksom på, at dette websted ikke giver licens til anvendelse af CMSE®-virksomheders eller tredjeparters intellektuelle ejendom.


Dine forslag til vores websted hjælper os med at forbedre informationerne og servicen til dig. Send en e-mail med dine forslag til admin@cmse.com