Er du også projektingeniør?

Er du også projektingeniør?

Francesco Galli er projektingeniør. Francesco Galli arbejder i en virksomhed, der fremstiller komponenter til elektronikbranchen. Han har stor erfaring fra over 30 års arbejde og har beskæftiget sig med vedligeholdelse og ombygning af udstyr samt konstruktion af nye produktionssystemer. Blandt hans nyeste projekter er ombygning af en ti år gammel maskine for at tilpasse den til nye produktionskrav. Han var ansvarlig for implementeringen af det elektriske system.

Elektrisk sikkerhed og internationale standarder

Francesco Galli var på udkig efter et særligt kursus. Efter afslutningen af projektet indså han, at han ganske vist ved rigtig meget om elektrisk sikkerhed, men at hans viden om internationale standarder og andre aspekter inden for maskinsikkerhed ikke længere var ajour. Derudover ønsker han at klatre endnu et trin op ad karrierestigen. Han havde behov for et kursus, der behandler den grundlæggende lovgivning for maskiner og dokumenterer hans kompetencer med en uafhængig certificering.

Kompetence ved hjælp af kvalificering

Efter at Francesco Galli har bestået CMSE®-prøven,

  • har han mulighed for at dokumentere sin kompetence på en måde, der er anerkendt over hele verden
  • bliver han anerkendt som ekspert i maskinsikkerhed i sin egen virksomhed
  • er han blevet en del af et globalt CMSE®-fællesskab af maskinsikkerhedseksperter

Dine projekter, vores knowhow

Som projektchef har du behov for en interdisciplinær tilgangsvinkel til maskinsikkerhed. Et maskinkursus med en komplet løsning styrker din viden inden for alle områder og muliggør dermed en mere effektiv strategi for projektstyringen.