Er du også maskinproducent?

Er du også maskinproducent?

Volker Schulze er maskinproducent. Hans kernekompetence er fremstilling og konstruktion af effektive maskiner. De anvendes i mange forskellige produktionsområder. Volker Schulze bliver oftere og oftere bedt om dokumentation for, at de gældende regler og standarder overholdes ved opstilling af maskinerne.

360 graders overblik og teknisk knowhow

Volker Schulze ønskede at deltage i et kursus, der gav 360 graders overblik over maskinsikkerhed. Han havde ganske vist allerede omfattende viden, men ville gerne udvide sin tekniske knowhow inden for særlige områder som mekanik, pneumatik, el og hydraulik samt juridiske spørgsmål.

Integration af viden tidligt i konstruktionsfasen

Som CMSE® har Volker Schulze

  • fået et certifikat som dokumentation for sin viden inden for bestemte hovedområder i forbindelse med maskinsikkerhed
  • mulighed for at opfylde kundernes ønsker ved at tage hensyn til kravene i lovgivningen lige fra konstruktionsfasen til implementeringen
  • udnyttet sine midler optimalt, idet han selv deltager i konstruktionsfasen, således at virksomheden sparer omkostninger

Konstruktion af sikre, effektive maskiner

Som maskinproducent har fremstilling af maskiner ud fra kundernes behov førsteprioritet. Det kræver en intelligent konstruktion, og at lovgivningen følges. CMSE® giver dig en komplet løsning til maskinproduktion.