CMSE® for arbejdsgivere

CMSE® for arbejdsgivere

Studier i maskinsikkerhed viser, at en aktiv indsats for at fremme en faglig videreudvikling sammen med en proaktiv tilgangsvinkel styrker sikkerhedsbevidstheden. Samtidig øges villigheden til at implementere sikkerhedsforskrifter eller endda videreudvikle dem.

Øgning af kompetenceniveauet i din virksomhed

Med lokale eksperter opnår virksomheder en højere grad af overensstemmelse/sikkerhed og opfylder kravene til sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen. Den viden, som opnås på kurset, breder sig automatisk til hele organisationen. Virksomhedens interne kompetenceniveau stiger og medfører en højere grad af sikkerhed. En bedre produktivitet og overholdelse af kvalitetsstandarder er andre indirekte fordele, som opnås med brugen af en CMSE®-ekspert.

CMSE®-eksperter i din organisation reducerer:

  • Ineffektiv anvendelse af tid og materialer
  • Arbejdsulykker og ansvarsomkostninger
  • Udgifter til vedligeholdelse af udstyr
  • Personaleudskiftning og fravær
  • Personaleansættelsesomkostninger

Personaleudvikling ved hjælp af videreuddannelse

Hvis man giver sine medarbejdere faglige perspektiver, kan man beholde vigtige talenter i virksomheden. CMSE®-programmet er med til at udvide perspektiverne. Med CMSE® styrkes virksomhedens ry i forbindelse med videreuddannelsesaktiviteter. Det er også relevant i forhold til uddannelsesinstitutioner, der rådgiver og vejleder personer med stort potentiale vedrørende arbejdsmarkedet.

Din virksomhed, dit ansvar

Eksperter i virksomheder, der kan dokumentere deres kompetence inden for maskinsikkerhed, sikrer, at din virksomhed har en proaktiv fremgangsmåde, når det drejer sig om sundhed og sikkerhed, og anerkendes for det.