CMSE® - Certified Machinery Safety Expert

CMSE® - Certified Machinery Safety Expert

De training tot CMSE® - Certified Machinery Safety Expert (gecertificeerd expert machineveiligheid) is een wereldwijd erkende kwalificatie, die een 360°-overzicht op de lange termijn over het gebied machineveiligheid biedt.

Een mondiaal partnerschap op het gebied van machineveiligheid

Met name dankzij de samenwerking tussen Pilz en TÜV NORD, twee partners die op hun terrein internationaal toonaangevend zijn, is de training Certified Machinery Safety Expert op de markt een uitstekende opleidingskeuze op het gebied van machineveiligheid. De trainers hebben uitgebreide ervaring op het gebied van machineveiligheid. Ze brengen de vereiste kennis over aan de hand van projectvoorbeelden, om de deelnemers naast een theoretisch kader ook inzicht in de praktijk te geven.

Pilz als expert in machineveiligheid

Als internationale onderneming biedt Pilz innovatieve producten, systemen en diensten op het gebied van machineveiligheid aan. Naast het hoofdkantoor in Duitsland is Pilz met meer dan 40 dochterondernemingen en andere vestigingen op alle continenten vertegenwoordigd.

TÜV NORD als internationaal certificeringsinstituut

TÜV NORD is met haar dochteronderneming TÜV NORD CERT een internationaal certificeringsinstituut, dat in meer dan 70 landen over de hele wereld aanwezig is. Klanten profiteren van de veelomvattende, gefundeerde know-how van gekwalificeerde en toegelaten deskundigen en auditors. TÜV NORD CERT staat garant voor de hoogst mogelijke competentie bij de certificering.