CMSE® voor professionals

CMSE® voor professionals

Er zijn veel redenen waarom vakmensen op het gebied van machineveiligheid voor een CMSE®-kwalificatie kiezen: misschien willen ze met hun onderneming een concurrentievoordeel ten opzichte van concurrerende firma's behalen. Of het kan een bewuste stap zijn om hun persoonlijke carrière te bevorderen. Of de onderneming erkent dat er intern een veiligheidsexpert noodzakelijk is.

Vergroot uw deskundigheid

De certificering is ontwikkeld om alle relevante aspecten van machineveiligheid te onderstrepen, de deskundigheid van de deelnemers te verbeteren en hen de gelegenheid te bieden de veiligheid op hun werkplek te bevorderen. Goed geplande veiligheidsmaatregelen hebben een positief effect op de productiviteit en bieden de gebruiker van machines vertrouwen in bedrijf en onderhoud. De veiligheidsprestatie wordt verbeterd als er getrainde en gecertificeerde experts in machineveiligheid beschikbaar zijn die ervoor zorgen dat de inbedrijfgestelde installaties wat betreft productie en veiligheid optimaal werken.

Een kwalificatie voor vakmensen

In overeenstemming met het betreffende eisenprofiel zijn voor de deelnemers verschillende aspecten van belang. Zie hieronder wat CMSE® biedt:
 

  • Voor constructeurs van machines
  • Voor projectingenieurs
  • Voor Global Safety Managers

Uw professionele ontwikkeling

Ongeacht om welke redenen u een CMSE®-kwalificatie nastreeft, bij de training ontvangt u een internationaal erkend certificaat waarmee u uw vakkundigheid kunt aantonen.